Королева Винницы 2014 (укр.)

У місті визначили переможницю конкурсу «Королева Вінниці – Міс Студенство – 2014». Почесний титул дістався 18-річній студентці медичного університету Вікторії Дмитренко. Стрічку їй одягала перша переможниця конкурсу, «Міс Україна – Всесвіт – 2013» Ольга Стороженко, а корону вручила передня володарка титулу Королеви – Олександра Матковська. Фінал конкурсу відбувся 10 лютого в обласному театрі ім. М. Садовського.

Смотреть фото в полном размере

Ведучими вечора стола зіркова пара – Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Вони не лише підбадьорювали конкурсанток та розважали глядачів, а й співали улюблені українські пісні, в яких оспівували своє кохання. Ведучі розповіли, що разом уже 20 років, тож побажали вінничанам зустріти таку ж міцну любов.

Смотреть фото в полном размере

Зважаючи на те, що наближається свято закоханих, організатори вирішили зробити темою вечора  країну кохання та романтики – Францію. І перший вихід двадцятки конкурсанток у коктейльних чорних сукнях, хустинках у горошок та окулярах, та ще й під французьку музику, підкреслив обраний стиль. 

Граційність кожної з фіналісток підкреслила хореографія, над якою попрацював постановник Федір Хашалов – учасник шоу «Україна має талант», «Минута славы», «Танцюють всі». Він прибув на фінал разом зі своєю командою «Vertical Limit», виступи яких могли побачити глядачі у проміжках між виходами конкурсанток.

Смотреть фото в полном размере

У наступному виході учасниці могли продемонструвати свою чудову фізичну форму, дефілюючи у купальниках.

Смотреть фото в полном размере

А перш, ніж дівчата  з’явилися на сцені у вечірніх сукнях, маленькі моделі дитячої модельної агенції розіграли сценку – перетворення дівчинки на юну леді, а згодом – на Королеву. І лише потім 20 фіналісток постали у всій красі у вишуканих сукнях. Одразу ж, порахувавши свої оцінки, члени журі визначили шістку претенденток на корону. Ними стали: Вікторія Дмитренко, Сабіна Шукюрова, Вероніка Матвєєва, Крістіна Коргіна, Анна Мороз і Дар’я Панадій. Дівчата отримали від членів журі по два питання, відповідаючи на які могли продемонструвати свій інтелект та кмітливість.

Смотреть фото в полном размере

І от нарешті настала хвилююча мить нагородження. Першим глядачі дізналися ім’я переможниці номінації «Міс Інтернет» – нею стала 16-річна студентка транспортного коледжу Анастасія Панасюк. Саме їй вінничани віддали найбільшу кількість голосів – майже тисячу. У подарунок дівчина отримала планшет від сайту, на якому проводилося голосування.

Смотреть фото в полном размере

Під час підготовки учасниці також розробляли власні соціальні проекти, створювали власний благодійний фонд та збирали гроші для реалізації цих проектів та на потреби дитячих будинків. Учасниця, яка зібрала найбільше грошей, виборола собі звання «Міс Благодійність». Переможницею цієї номінації також стала Анастасія Панасюк.

Протягом усього періоду підготовки до фіналу конкурсу – він тривав майже місяць – учасниці встигли потоваришувати. Тож їм також випала можливість під час анонімного голосування обрати між собою найбільш товариську конкурсантку, якій було присуджено номінацію «Міс Дружба». Нею стала 16-річня учениця гімназії №6 Дар’я Панадій.

Смотреть фото в полном размере
Партнер конкурсу дизайнер Андре Тан запровадив власну номінацію – «Міс Стиль». Переможницю цієї номінації він визначав самостійно – переглянувши фотографії та поспілкувавшись із учасницями. Під час нагородження дизайнер присутнім не був, тож свій вердикт надіслав у відеозверненні. Учасницею, достойною номінації талановитого дизайнера та сукні з його останньої колекції, стала Вікторія Шабанова – 18-річна студентка торговельно-економічного інституту.

Смотреть фото в полном размере

Під час фінального концерту глядачі обирали конкурсантку, яка сподобалася найбільше. За допомогою спеціальних купонів, які глядачі отримували при вході, відбувалося таємне голосування. Найбільше голосів зібрала 18-річна студентка медичного університету Вікторія Дмитренко, за що й по праву отримала звання «Міс Глядацьких Симпатій».

Окрему номінацію – «Міс Натхнення» – створив вінницький фотохудожник Володимир Козюк. Її переможницею обрав 18-річну студентку будівельного технікуму із екзотичною зовнішністю Нантіну Дрончак. У подарунок дівчина отримала запрошення на ексклюзивну фотосесію та картину художника, і дуже зраділа такому дарунку, адже й сама захоплюється живописом.

Смотреть фото в полном размере

Нагороди для кращих трьох переможниць особисто вручали організатор та меценат конкурсу Сергій Панадій, кастинг-директор конкурсу «Королева України» Наталія Калугіна, а також Ольга Стороженко – перша переможниця конкурсу, володарка титулу «Міс Україна-Всесвіт 2013».

– Увесь період підготовки до фіналу дівчата дивувала талантами, розкривалися різнобічно, і передбачити, хто ж стане переможницею – було неможливо навіть до цього моменту. Адже кожного разу дівчата були різними, і сьогодні, коли вони з’явилися отакими красивими та сяючими – стало ще важче обрати найкращу з них. У такі моменти заздрю журі тих конкурсів, де переможці відомі заздалегідь. І нам дуже важко було виносити це рішення, адже кожна із вас прекрасна, чарівна і особлива, а головне – достойна корони, – сказав Сергій Панадій перед церемонією нагородження.

Отож, звання «ІІ Віце-Королева Вінниці» отримала 19-річна студентка університету культури і мистецтв Сабіна Шукюрова. У подарунок дівчині також дісталася путівка на двох до Праги.

Смотреть фото в полном размере

Звання «І Віце-Королева Вінниці» та путівку в Париж отримала 18-річна студентка педагогічного університету Анна Мороз.

Смотреть фото в полном размере

Окрім того, двох учасниць Наталія Калугіна запросила на міжнародний конкурс «Queen of Ukraine Inyernational», який відбудеться у травні цього року. Цієї честі удостоїлися  Анна Мороз та Крістіна Коргіна. Також запрошення на конкурс «Королева України» отримали Яна Лісник та Анастасія Панасюк. 

Головну інтригу вечора – хто ж на цей рік займе почесний трон і отримає титул «Королева Вінниці» – оголосив режисер конкурсу Сергій Панадій:
– Коли Ольга Стороженко під час жеребкування на конкурсі «Міс Україна – Всесвіт» витягла номер один – це було гарним знаком. Тож переможницею цього року стає номер один – Вікторія Дмитренко.

Смотреть фото в полном размере

Дівчина дуже здивувалася своїй перемозі та навіть спершу не зрозуміла, що назвали її ім’я. Зізналася, що королевою себе не відчувала і була впевнена – перемога їй не дістанеться. Переможниця автоматично потрапляє до півфіналу конкурсу «Королева України – 2015». Також у подарунок вона отримала путівку на Лазуровий берег Франції. Також кожна з конкурсанток отримала подарунки – сертифікати у салони краси, магазини одягу, косметику. 

Источник: vinnitsaok.com.ua

UFL - доставка цветов в Винницу.

Хотите еженедельно получать от нас анонсы статей и новостей? Подписывайтесь на рассылку :)

Перейти к покупке цветов

Дарите цветы также в крупнейших городах Украины: Киев, Одесса, Харьков, Львов, Днепр

Областных центрах: Николаев, Запорожье, Винница, Херсон, Черкассы, Кривой Рог, Полтава, Чернигов, Сумы, Житомир, Мариуполь, Украина,

и других: Ужгород, Ивано-Франковск, Черновцы, Кременчуг, Хмельницкий, Ровно, Луцк.


Самовывоз

Адрес: Киев, Украина, Константиновская 56а,
Телефон: +38 044 390 9090
E-mail: kiev@u-f-l.net

Пн.-Вс.: 8:00-22:00
Киев — бесплатная доставка курьером (с 09:00 до 21:00)